Informatie

 

CV de Meikevers zijn opgericht op 4 februari 1978 in Gemeenschapshuis de Meidoorn. Een stel vrienden vormde een carnavalsclub zonder een bepaald doel alleen maar gezellig samen zijn met carnaval. Na rijp beraad werd besloten om de vereniging te vernoemen naar het gebouw, De Meikevers. Kort na het oprichten vormde er een bouwploeg en het eerste jaar dat wij meededen behaalde we de 8ste plaats, iets wat wij nooit hadden verwacht!

 

De muziekkapel repeteert en speelt het hele jaar door. Een kapellenfestival, een terrasconcert, een optocht en optredens als clowns en zwarte pieten, ze doen het allemaal! Meer informatie over de Muziekkapel vind u onder het menu Muziek.

 

De bouwploeg begint al in Maart met het bedenken en ontwerpen van de nieuwe wagen. Bijna een jaar lang word er ontzettend hard gewerkt aan de nieuwe creatie en Carnavalmaandag presenteren zij vol trots hun creatie in de Grote Optocht van het Kielegat. Meer informatie over de Bouwploeg vind u onder het menu Bouwen. Wij van CV de Meikevers wensen u veel surfplezier op onze website.