Friends4ever

 

De Meikevers beleven samen de goede tijden maar helaas hebben wij ook veel slechte tijden gekend.

 

Maandag 26-07-2004
Wat het begin van een gezellige vakantie had moeten zijn liep af als een drama.
Mikel Klasen 21 jaar, Kelly Klasen 20 jaar, Desi van der Steen 20 jaar en Wesley Hens 19 jaar zouden samen hun vakantie doorbrengen in de Ardennen. Maar onderweg ging het vreselijk mis. Door een verschrikkelijk ongeluk zijn ze alle 4 om het leven gekomen. Door de inzet van vele mensen is er voor de 4 jonge Meikevers een gedenktegel gerealiseerd en op donderdagavond
03-02-2005 voor Carnaval werd deze tegel geplaatst aan de voet van de grote kerk, op de route van de Grote Optocht.

 


Dinsdag 03-05-2005 

Om de kosten van de gedenktegel op te brengen werd er door CV de Meikevers op 30-04-2005 een Benefiet Concert georganiseerd. Het werd een fantastische middag en er werd veel geld opgehaald, we hoopte zo de draad weer op te pakken maar het mocht zo niet zijn. Dinsdag 03-05-2005 vertrok Conny van der List van de camping naar haar werk met de gedachte nog een dagje werken en dan lekker een paar dagen vrij. Helaas kwam ook Conny door een verkeersongeluk om het leven.

 

Zaterdag 04-05-2013
Het ging al enige tijd niet goed met Babs en al snel werd de diagnose kanker vastgesteld. In het begin leek het nog wel 'mee te vallen'. Babs had vechtlust en richtte zich volledig op haar herstel. In 2013 werd deze strijd steeds zwaarder.

Op zaterdag 4 mei kregen we het bericht dat Babs Klasen helaas niet meer bij ons is. Na een periode van vechten heeft ze de strijd verloren.

 

Het menu Friends 4 Ever is dan ook speciaal ter nagedachtenis aan deze 6 bijzondere mensen.

 


Desi van der Steen, Mikel Klasen, Babs Klasen, Kelly Klasen, Wesley Hens en Conny van der List,

Wij zullen jullie nooit vergeten!